Інтерактивні технології навчання при вивченні іноземних мов в технічному вузі - Зубенко, О. В.; Медведєва, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто низку інтерактивних технологій навчання та доведено, що їхнє використання не лише формує та розвиває пошуково-дослідницькі, комунікативні, інформаційні компетенції, але й формує креативність, стимулює інтелектуальну активність, допомагає формувати міжпредметні зв'язки, вчить використовувати інформаційно-телекомунікаційні технології та підвищує мотивацію студентів до вивчення іноземної мови.