Спроба аналізу та узагальнення теоретичних положень про риторику - Залюбівська, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто предмет, загальний зміст, завдання дисципліни риторики крізь призму аналізу та узагальнення теоретичних положень про риторику, що склалися у процесі її історичного розвитку