Використання інтелектуальних технологій в задачах вибору лідера молодіжного середовища - Кондратенко, Н. Р.; Черняхович, Т. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто можливість використання інтелектуальних технологій в задачах вибору лідера молодіжного середовища. Запропоновано методику добування знань у вигляді нечітких правил "ЯКЩО-ТО" з можливістю їх опрацювання за допомогою нечіткої логіки.