Феноменологія стилів керівництва (за класифікацією Олени Тунік) та їх кореляція у керівників галузі вищої освіти - Реуцький, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено питання функціонування різноманітних стилів управлінської діяльності в галузі вищої та середньої спеціальної освіти; розглянуто класифікації різновидів керівного впливу в системі освіти за методикою Олени Тунік; особливості індивідуальних стилів керівництва та комбінації різних способів управлінського спілкування у діяльності керівника.