Комп'ютерні мас-медіа: сучасний погляд - Тверезовська, Н. Т. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Показано місце і роль масово-інформаційної діяльності, сучасних комп'ютерних мас-медіа в світовому суспільстві, позначеному глобальними економічними і соціальними трансформаціями, та в Україні зокрема.