Реалізація студентської молоді в творчості як передумова досягнення психологічного здоров'я - Сидоренко, Ж. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто психологічні аспекти творчої особистості та її прояви серед студентської молоді; автори звернулись до особистісного досвіду, коли молоді люди відчували себе творчими особистостями, на основі аналізу їхніх творчих робіт. Проаналізовано, яким чином творча самореалізація студентів впливає на стан їхнього психологічного здоров'я.