Гуманістичні аспекти мовної політики Швеції - Мовчан, Л. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто основні пріоритети мовної політики Королівства Швеція (мультилінгвальний статус країни, сприяння плюрилінгвізму, інтернаціоналізація освіти), а також їхній вплив на гуманізацію освіти та суспільства в цілому.