Напружений стан шаруватих матеріалів під час імпульсного навантаження - Драгобецький, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
З використанням сіткового методу розраховано напружений стан шаруватих матеріалів під час імпульсного навантаження. Виконано порівняння розрахункових значень інтенсивності напружень з експериментальними, отриманими вимірюванням твердості.