Підвищення точності АЦП із перерозподілом заряду за рахунок використання вагової надлишковості - Захарченко, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто новий, виключно цифровий метод самокалібрування АЦП із перерозподілом заряду, який базується на застосуванні вагової надлишковості та характеризується суттєвим зменшенням методичної похибки калібрування. Отримано аналітичні залежності для розрахунку коригувальних поправок.