Тенденції розвитку теплогенерувального обладнання на твердому паливі - Степанов, Д. В.; Ткаченко, С. Й.; Боднар, Л. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано результати систематизації інформації про роботу котлів, що працюють на твердому паливі потужністю до 100 кВт. Співставлено і проаналізовано показники котлів вітчизняного та закордонного виробництва. Запропоновано шляхи підвищення енергетичної ефективності котлів малої потужності.