Комп'ютеризована система діагностування технічного стану тягового електропривода трамвая - Мокін, Б. І.; Жуков, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено структурну схему та алгоритм роботи системи діагностування електропривода трамвая, яка одночасно дозволяє контролювати три параметра роботи електропривода.