Соціально-економічний зміст корпоративного конфлікту на сучасному підприємстві - Мороз, О. В.; Лазарчук, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто корпоративні конфлікти у соціально-економічному розрізі, проаналізовано їх функції та особливості перебігу, в тому числі характер поширених конфліктів на машинобудівних підприємствах Вінниччини. Здійснено аналіз методики оцінювання інтенсивності корпоративних конфліктів.