Дослідження теоретико-методичних основ фінансового планування промислового підприємства - Фурик, В. Г.; Кулик, І. В.; Дремлюга, Т. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Здійснено оглядово-узагальнювальний аналіз фінансового планування на мікроекономічному рівні. Досліджено методичні аспекти розробки фінансового плану підприємства. Запропоновано методику складання поточного фінансового плану промислового підприємства у відповідності до національних стандартів бухгалтерського обліку.