Моделі обміну ресурсами в системах з асиметричною інформаційною структурою - Боровська, Т. М.; Бадьора, С. П.; Северілов, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано проблеми побудови математичних моделей систем з обміном ресурсами (ринків, мереж) з декількома конкурентами і неповній інформації покупців про якість продуктів. Запропоновано альтернативні моделі залежності попиту від ціни та інформованості споживачів (клієнтів). Розроблено загальну модель динаміки системи. Отримані перехідні процеси в системі, визначені умови виходу з ринку одного з конкурентів