Схемотехнічні основи побітового віднімання кодів золотої пропорції - Азаров, О. Д.; Черняк, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Побітове виконання операцій над кодами золотої пропорції дозволяє зменшити кількість інформаційних зв’язків при розподілених обчисленнях. Розглянуто особливості будови та функціонування пристрою для побітового віднімання кодів золотої пропорції. Запропоновано пристрій для побітового віднімання зі зменшеними апаратними витратами. Наведено часові діаграми роботи пристрою.