Додавання у системах числення з адитивними та мультиплікативними співвідношеннями між розрядами - Азаров, О. Д.; Черняк, О. І.; Черняк, Д. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуті особливості додавання послідовних кодів зі старших розрядів у системах числення з адитивними та мультиплікативними співвідношеннями між розрядами. Запропонована структура послідовного суматора та алгоритм визначення довжини перенесення