Категорія «антикризовий потенціал підприємства» в процесі аналізу ефективності функціонування машинобудівних підприємств - Мороз, О. В; Шварц, І. В.; Лазарчук, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано вирішення завдання забезпечення ефективності функціонування машинобудівних підприємств. Охарактеризовано сучасний стан машинобудівної галузі України, обґрунтовано категорію «антикризовий потенціал підприємства» та актуальність її застосування в процесі аналізу ефективності функціонування підприємств галузі, запропоновано модель забезпечення антикризового потенціалу підприємства.