Методика взаєморозрахунків за реактивну електроенергію між малими ГЕС і суб'єктами оптового ринку електроенергії України - Рогальський, Б. С.; Нанака, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Здійснений аналіз чинної "Методики плати за перетоки реактивної електроенергії між енергопостачальними організаціями та її споживачами". Запропоновано методику взаєморозрахунків за реактивну електроенергію між малими ГЕС і суб'єктами оптового ринку електроенергії України.