Автоматизація комерційного обліку електроенергії та підвищення її ефективності у розподільних електричних мережах - Кулик, В. В.; Пискляров, Д. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз структури, функцій автоматизованих систем комерційного обліку електроенергії (АСКОЕ) в Україні, а також основних проблем, які виникають на шляху її впровадження. Запропоновано метод визначення оптимальної послідовності впровадження вимірювального середовища АСКОЕ, який базується на методі аналізу ієрархій Сааті та теорії ігор.