Оцінка втрат електроенергії в мережах 0,38 кВ в умовах низької достовірності вихідної інформації - Лежнюк, П. Д.; Г. В., Писклярова (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто нові підходи, щодо вдосконалення методів оцінки втрат електроенергії засобами нечіткого логічного висновку Мамдані та визначення похибки розрахунку втрат за рахунок зображення нечітких значень у вигляді альфа-рівнів.