Експериментальні дослідження теплообміну в жаротрубному водогрійному котлі - Степанов, Д. В.; Ткаченко, С. Й.; Боднар, Л. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Експериментально досліджено інтенсифікацію теплообміну в жаротрубному водогрійному котлі малої потужності з використанням вставок оригінальної конструкції. Проаналізовано результати досліджень.