Тіньові доходи та шляхи їх зменшення в Україні - Зянько, В. В.; Журко, Т. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто причини та механізми ухилення від сплати податкових зобов’язань до бюджету, досліджено взаємозв’язок між рівнем податкового тягаря та рівнем ухилення від сплати податків, запропоновано заходи, які сприятимуть виведенню приховуваних доходів з тіні.