Шляхи підвищення ефективності контролю і управління плазмохімічними процесами - Кравченко, Ю. С.; Осадчук, В. С.; Кравченко, С. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано шляхи підвищення ефективності контролю і управління плазмохімічними процесами в мікроелектронній технології за рахунок впровадження нових підходів в реалізації контролю на основі сучасних досягнень в цій області, а також побудови систем управління в реальному часі, розробки сучасних контролерів на основі використання моделі процесу з використанням сучасних сенсорів в колі зворотного зв’язку, розробки нових типів контролерів управління.