Вибір діагностичних параметрів автомобіля та методика визначення їх допустимих значень - Поляков, А. П.; Плахотник, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто методику вибору діагностичних параметрів конструкції автомобіля і наведено приклад визначення допустимого значення певного діагностичного параметра під час експлуатації автомобіля.