Оцінка здеформовуваності заготовок в процесах холодного зворотного видавлювання - Сивак, І. О.; Кириця, І. Ю.; Нікітіна, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виконано теоретичні та експериментальні дослідження процесу зворотного видавлювання з гідростатичним підпором та без нього. Встановлено, що використання гідростатичного підпору дозволяє не тільки зменшити ступінь використаного ресурсу пластичності, а й отримати рівномірніший його розподіл.