Застосування багатоцільової оптимізації для симетрування та зменшення відхилень напруг в електричних мережах - Бурбело, М. Й.; Волоцький, А. М.; Бабенко, О. В.; Салій, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано застосування принципу багатоцільової оптимізації для симетрування та зменшення відхилень напруг, що створює передумови для побудови ефективних інформаційно-керуючих систем симетрувальних трансформаторів і сприяє забезпеченню комплексного покращення якості електроенергії.