Групування підприємств на основі аналізу економіко-господарських показників - Карачина, Н. П.; Козачко, О. В.; Грабко, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано ефективність функціонування молокопереробних підприємств Вінницького регіону. На основі даних про обсяги виробництва і рентабельність їх діяльності сформовано математичні моделі їх групування за вибраними критеріями.