Демографiчнi аспекти економiчного розвитку України - Сердюк, В. Р.; Коваль, Н. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Оцінено сучасну демографічну ситуацію в Україні, в країнах СНД та в ряді Європейських країн. Виявлено основні причини, які впливають на демографічні, а також соціально-економічні тенденції розвитку України. Наведено дійові фактори щодо підвищення народжуваності в Україні. Запропоновано основні заходи щодо вирішення демографічної проблеми.