Забезпечення розвитку малого підприємництва та самозайнятості осіб з обмеженими фізичними можливостями - Купалова, Г. І.; Лесько, О. Й.; Леонтьєва, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Висвітлена актуальна, але не достатньо розроблена проблема забезпечення самозайнятості осіб з обмеженими фізичними можливостями шляхом залучення їх у сферу малого і середнього бізнесу. На матеріалах Вінницької області зроблений аналіз розвитку і визначені основні фактори, що впливають на формування даного бізнесу. Запропоновані заходи щодо сприяння розвитку підприємництва, самозайнятості і підвищення доходів інвалідів.