Мікроконтролерний пристрій для оцінки стану колектора тягового двигуна трамвая - Мокін, Б. І.; Жуков, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Удосконалено систему оцінення стану колектора тягового двигуна трамвая за допомогою мікропроцесорної техніки.