Малохвильовий (wavelet) аналіз зондувальних широкосмугових сигналів - Тишик, І. Я. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано здійснювати оброблення зондувального та відбитого широкосмугових сигналів у вейвлет-області з метою підвищення точності оцінювання статичних та динамічних характеристик об'єктів. Наведено результати моделювання зондувальних широкосмугових сигналів у часовій та часо-частотній областях та оцінка похибок.