Підвищення завадостійкості приймання сигналу з глибокою кутовою модуляцією - Бондарєв, А. П.; Мандзій, Б. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Показано можливість технічної реалізації приймання радіосигналів з глибокою фазовою модуляцією на фоні шуму, що дозволяє підвищити чутливість приймача.