Біопаливо. Проблеми та перспективи - Ранський, А. П.; Ткачук, М. Ф.; Тютюнник, Л. М.; Алпатова, Н. В.; Ранська, А. А.; Петрук, Р. В.; Бойко, С. Р. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проблеми та перспективи використання біопалива як відновлювального виду енергії у світі та Україні. Наведено аналітичні дані технологічних аспектів виробництва та промислового використання біоетанолу та біодизеля.