Математичні моделі та алгоритми для системи управління ефективністю діяльності наукових керівників аспірантів та докторантів - Мокін, Б. І.; Мокіна, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено моделі оцінки ефективності діяльності наукових керівників аспірантів і докторантів вищих навчальних закладів та моделі стимулювання їх діяльності. Побудовано алгоритм стимулювання діяльності наукових керівників аспірантів і докторантів, за допомогою якого можна формувати процес стимулювання в системі управління ефективністю.