Комп'ютерна технологія розрахунку пальового поля висотних будівель із збільшеним кроком паль - Моргун, А. С.; Ніцевич, А. В.; Моргун, І. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто задачу взаємовпливу паль в пальовому полі висотних будівель, використовуючи числовий метод граничних елементів. Збільшення кроку паль, в порівнянні з рекомендованим за чинними ДБН, дає можливість отримати значний економічний ефект без втрати несучої спроможності фундаментної конструкції.