Симетрично структуровані НВЧ детектори в системних вимірювачах мікрохвильових параметрів трактів - Моставлюк, А. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано структурне рішення системних НВЧ детекторних вимірювачів мікрохвильових параметрів трактів з високою метрологічною надійністю та точністю, яке дозволяє зменшити переважну інструментальну похибку рефлектометра та вимірювача затухання.