Експериментальне дослідження роботи вихрового первинного перетворювача об'ємної витрати газу - Дементьєв, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено математичну модель роботи вихрового первинного вимірювального перетворювача об'єму газу. Запропоновано схему експериментальної установки для дослідження вихорового перетворювача. Подано результати експериментального дослідження.