Дослідження динаміки вібраційних та віброударних машин з гідроімпульсним приводом - Іскович-Лотоцький, Р. Д.; Бакало, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто прикладне застосування математичної моделі вібраційних та віброударних машин з гідроімпульсним приводом. Проаналізовано рух системи з різними співвідношеннями параметрів. Дано рекомендації для використання спрощених моделей у проектних розрахунках.