Проблеми, що потребують розв'язання на шляху створення повітряних акумулюючих електростанцій - Мокін, Б. І.; Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Сформульовано проблеми, що потребують розв'язання на шляху створення повітряних акумулюючих електростанцій. Показано варіанти створення ПАЕС при нинішніх обмеженнях на характеристики конструкційних матеріалів та силового обладнання. Визначено перспективні напрями подальших досліджень.