Енергозбережні технології в будівництві - Лялюк, О. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано сучасний стан і розвиток енергозбережних технологій з визначенням їх питомої ваги в будівельній галузі. Подано номенклатуру теплозахисних матеріалів різних світових виробників. Розглянуто критерії економічної ефективності вибору доцільного енергоощадного варіанту. Запропоновано шляхи вирішення питання енергозбереження в житловому будівництві.