Вибір параметрів дросельного гідродвигуна електрогідравлічного стежного вібропривода - Дерібо, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано методику визначення основних параметрів дросельного гідродвигуна електрогідравлічного стежного вібропривода для випадку задання закону переміщення об'єкта керування у вигляді залежності бажаної максимальної амплітуди його переміщень від частоти вимушених коливань. Методика дозволяє забезпечити бажані амплітуди переміщень з мінімальним запасом потужності гідростанції.