Теоретико-методологічні основи визначення потенціалу підприємства - Козловський, В. О.; Причепа, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Висвітлено теоретико-методологічні основи визначення потенціалу підприємства та його змісту вченими на різних етапах історичного розвитку. Систематизовано різнопланові думки науковців та відповідні напрямки досліджень даної проблеми. Як результат – запропоновані власне трактування показника потенціалу підприємства та його графічна модель.