Необхідні умови оптимального управління об'єктами з розподіленими параметрами. Частина ІІI - Акбаров, Д. Є.; Мізерний, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглядаються задачі оптимального керування для об'єктів з розподіленими параметрами, які описуються нелінійними диференційними рівняннями з частинними похідними параболічного типу.