Особливості прогнозування рівня постачання молочної сировини на переробні підприємства з урахуванням фактора сезонності - Лисоволик, Н. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
На прикладі Вінницької області розглянуто особливості прогнозування обсягів постачання сировини на молокопереробні підприємства з урахуванням фактора сезонності та спрогнозовано рівні надходження молокосировини на п’ять років по роках і поквартально.