Організаційно-економічне забезпечення підвищення ефективності діяльності арбітражного керуючого - Білоконь, Т. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено роль арбітражного керуючого у відновленні платоспроможності підприємства. Запропоновано заходи з активізації запровадження керуючими санаційної процедури та підвищення контролю за їх діяльністю; розроблено механізм мотивації керуючого санацією.