Дослідження та визначення основних параметрів технологічного процесу улаштування тонкошарового штукатурного покриття - Кривенко, Л. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Експериментально досліджено основні параметри технологічного процесу улаштування тонкошарового штукатурного покриття, що дозволяє зменшити кількість трудомістких операцій, а отже, збільшити продуктивність праці, у порівнянні з традиційною тришаровою технологією.