Осесиметрична задача теорії пружності розрахунку паль з урахуванням дії радіальних напружень - Моргун, А. С.; Моргун, І. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено вплив горизонтальних переміщень, що виникають під дією вертикального та горизонтального навантаження на палі, та доцільність врахування в числовому розрахунку за МГЕ радіальних напружень на величину несучої спроможності палі.