Математичне моделювання підігрівників високого тиску теплових електричних станцій в задачах їх автоматизації та захисту - Богачук, В. В.; Головченко, О. М.; Студинський, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Для розв'язання задач динаміки гідравлічних процесів в групі підігрівників живильної води теплових електричних станцій створено математичну модель. Проведено розрахунки часу аварійного заповнення корпусів підігрівників живильною водою у випадках розривів труб поверхонь теплообміну.