Автоматизація оптимального керування потоками потужності в електроенергетичних системах на основі критеріального методу - Бурикін, О. Б.; Кравцов, К. І.; Кулик, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто функціонування системи автоматичного керування транзитними потоками потужності і напругою в складі системи оптимального керування нормальними режимами електроенергетичних систем з імітаційною моделлю.