Дослідження математичної моделі синхронного двигуна при несинусоїдній напрузі живлення - Гадай, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Отримано математична модель синхронного двигуна, який працює при несинусоїдній напрузі живлення, досліджено пускові режими синхронних двигунів з урахуванням впливу рівня вищих гармонік напруги та моменту інерції на пускові характеристики синхронного двигуна.